TREĆI TROFEJ PANTERA – 2018

15.09.2018. godine odrzan je Medjjunarodni judo turnir „TROFEJ PANTERA“ 2018

U BIJELJINI u organizaciji judo kluba „Panter“ Bijeljina. Na takmicenju je bilo prisutno vise od 600 takmicara iz 9 zemalja: Ukrajine,Slovenije,Rumunije,Makedonije,Srbije,Bugarske, Hrvatske,Crne Gore i BiH. Hvala svim klubovima i trenerima koji su presli ogroman put da bi bili sa nama i uvelicali ovo takmicenje!

Generalni sponzor takmicenja bio je Tehnicki remont Bratunac i Rudnik i termoelektrana Ugljevik, hvala direktoru Djordje Popovic, HVALA! Bez Vase podrske turnir ne bi bio organizovan na ovako viskokom nivou !!!

Generalni pokrovitelj takmicenja bio je grad Bijeljina, HVALA gradonacelnice gospodine Mico Micic , za podrsku u nasim aktivnostima i veliku pomoc u organizaciji Takmicenje nije moglo da se odrzi bez nasih prijatelja i sponzora, HVALA svima koji su na bilo koji nacin pomogli u organizaciji.

A tek sta reci za citavu ekipu roditelja, clanova kluba, volontera bez kojih nebi bilo ovo sve, HVALA za veliki trud,posvecenost, i nesebicnu pomoc , koji su u svoje tople domove primili oko 100 djece na spavanje, pomoci oko transporta strunjaca, pripremanje sale za judo takmicenje itd Takodje se zahvaljujemo nasim medijskim partnerima BN TV.

Ponosni smo da zajedno mozemo da promoviemo prave vrijednosti, judo olimpijsku disciplinu, Grad Bijeljinu… Hvala Sinisa Sina Djukic i Judo klubu Laktasi na tehnickoj podrsci! Hvala judo klubu Rudar Ugljevik u pomoci oko organizacije takmicenja. Organizacioni odbor Judo kluba Panter Bijeljina: Vladimir Djokic, Aco Borovcanin,Miljan Karisik, Огњен Ђука ,Aleksandar Perusinovic, Nedeljko Neno Macan,Igor Jovanovic,Nikolina Gluhovic,Igor Markovic,Cedo Krstic,Stevanovic Zeljko,Colic Dejan,Velibor Vidakovic. SPORTSKI POZDRAV, VIDIMO SE I SLIJEDECE GODINE U BIJELJIN !!!

en_USEnglish